Дигитални решенија за сите дејности.

`

SaaS - Софтвер како услуга

Предности на користење на MCS SaaS апликациите

Работење од далечина

Погледнете ги Вашите извештаи, креирајте документи и се друго, без оглед на Вашата локација, дома или во странство.
Потребена Ви е само интернет врска.

Работете во време кое Вам ви одговара

Нашите сервери кои работат 24/7 365 дена во годината, Ви омозможуваат да ги завршите Вашите деловни потреби во било кое време.

Печатење и електронски пораки

Испечатете ги Вашите документи или испратете ги истите директно преку електронска пошта.

Без грижа за Вашите податоци

Автоматската заштита на податоци и безбедносните протоколи, Ви овозможувааат да работите без грижа за хардвер, напади од вируси или губиток на податоци.

види повеќе...

Вашиот бизнис покриен од секој агол

МЦС е софтверска компанија, основана во 2003 година во Скопје, која е насочена кон производство на професионални, квалитетни, бизнис ориентирани софтверски апликации и дава услуги поврзани со нив. Од основањето до денеска бројот на нашите корисници преминува бројка со повеќе од 500 компании.

Дејноста на нашите клиенти опфаќа:

  • Широк спектар на услужни дејности
  • Продавници
  • Трговија на големо, домашна и надворешна
  • Производство и автоматизација
  • Тур-оператори и туристички агенции
  • Сметководствени бироа

Наш основен принцип е континуирана надградба на нашите производи со употреба на најнови технолигии и внимателното следење на потребите на клиентите.

Бројките говорат за себе

Она што не прави среќни е што секојдневно нашите софтверски алатки и решенија ги извршуваат сите неопходни задачи на задоволство на илјадници вработени во стотици компании кои се наши клиенти.

+

Години на искуство
Целосен опсег, од хардверски решенија преку десктоп апликации до целосни веб и мобилни апликации

+

Проекти
Голем број на реализирани специфични решениа по барање на клиенти

+

Задоволни клиенти
Бројот на компании кои се корисници на нашите решенија е во постојан пораст.Повикајте не за поддршка

Доколку имате потреба од поддршка, а го немате софтверот за поврзување, прво превземете го на копчето подолу a потоа повикајте не на телефон да воспоставиме врска со Вашиот компјутер.

MCS Remote support

Услуги

Услуги кои Ви се на располагање

MCS SaaS

Софтвер како сервис - користете ги нашите апликации инсталирани на наши сервери од било која локација во светот.

MCS Cloud Hosting

Префрлете се на наши сервери и имајте слобода на движење во Вашето работење

MCS Cloud Backup

Редовна автоматска заштита на Вашите бази на податоци на наши сервери без прекини во вашето работење

Поддршка

On-line поддршка со наш софтвер за директно поврзување и On-site поддршка за хардвер, оперативни системи и мрежа

Контакт

Контактирајте не

Локација:

ул. Фјодор Достоевски бр.62б
1000 Скопје